2

E-Gimnazija, Novi Sad

Srednja škola “E-GIMNAZIJA”, u NOVOM SADU  je dobila dozvolu za rad 2008. godine od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Radi se o privatnoj gimnaziji OPŠTEG tipa (školovanje traje 4 godine) sa akcentom na:

 • INFORMACIONE TEHNOLOGIJE  i
 • NASTAVU NA VISOKOM TEHNIČKOM NIVOU.

Prostor škole i dvorišta je pokriven bežičnim internet signalom velike brzine !

 

LOKACIJA

Lokacija škole je u mirnom delu Novog Sada, u okviru šireg centra, u Radničkoj ulici, sa malo saobraćaja, ali dobrom komunikacijom sa drugim delovima grada. U krugu škole nalazi se i školska hamburgerija, čime je učenicima omogućeno da uvek imaju ispravnu i  kvalitetnu hranu koju mogu da naruče pre početka nastave a za veliki odmor.

CYBER-ROOM

Učenicima će u toku dana biti na raspolaganju CYBER-ROOM. Tu će moci dežurnom stručnjaku da postave pitanja u vezi informatike, iznesu informatičke probleme,  da koriste brz Internet, nov softver, pa čak i da isprobaju nove igrice.

e-Gimnazija Novi Sad

★★★★★

  FIZIČKO VASPITANJE I NITENDO WII

  Fizičko vaspitanje je obavezan predmet a povremeno ga izvodimo uz pomoć “Nintendo-WII” konzole na virtuelni način. Često u prostorima koji su primereni i zanimljivi učenicima realizujemo nastavu uz popularne sadržaje.

  e-Gimnazija Novi Sad

  ★★★★★

   NASTAVA

   Nastava se odvija svakog dana po predvidjenom rasporedu časova, u dve smene.
   Prva smena počinje u 8 časova, dok druga smena počinje u 14 časova. Časovi traju 45 minuta, a raspored odmora tokom nastave prilagodjen je potrebama učenika. I u našoj školi časovi i odmori regulisni su rasporedom zvona. Nastava se odvija u savremeno opremljenim učionicama uz primenu novih tehnologija.

   Profesori nastavu izvode putem posebnog tablet računara.

   Učenici na času koriste laptop ali i udžbenike.

   e-Gimnazija Novi Sad

   ★★★★★